1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Guest, PO has ceased our separate tiering and adopted Smogon tiers for SM. More information and updates here.

    Dismiss Notice

qtcreator problem

Discussion in 'Development General' started by LanZero, Nov 21, 2015.

  1. LanZero

    LanZero New Member

    Joined:
    Nov 21, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    I need help with an error in the QtCreator . The error is: Could not find .pro file for sub dir '../../lib/pillow' in 'C:/Documents and Settings/oberon/Mis documentos/pokemon-online-master/src/libraries/../../lib/pillow'

    Besides this , the program locks preventing compile.
    greetings and expect an answer .
     
  2. MidwayMarshall

    MidwayMarshall woof Forum Moderator Developer Forum Moderator Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    303
    Likes Received:
    170
    Does it alert you of a fatal error because I know there are many ignorable errors
    or
    does it not show progress for awhile because compiling takes several minutes
     
  3. Duster

    Duster dodgerswin 2018

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    378
    Likes Received:
    699
    you're trying to build the webserver too, which needs the pillow submodule

    what you need to do is follow this part of the guide, and make sure you add CONFIG+=po_all
    https://i.imgur.com/jOFIR0l.png

    that way, it only builds the client and server.
     
  4. LanZero

    LanZero New Member

    Joined:
    Nov 21, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    try to make those who have told me.
     
  5. LanZero

    LanZero New Member

    Joined:
    Nov 21, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Now I have another error , fails an image. He says a file is missing ?
    [​IMG]
     
  6. Camilo

    Camilo Member

    Joined:
    Apr 10, 2014
    Messages:
    53
    Likes Received:
    2
    Hey bro, try changing the folder to an folder without spaces :D ( NO "Documents and settings" )

    it solves the problem :)